Kees de Kort | Ikonen in Zierikzee

De tentoonstelling KEES DE KORT | IKONEN Christelijke feestdagen in beeld is t/m 24 mei te zien in het Stadhuismuseum Zierikzee. In de tentoonstelling brengen traditionele en hedendaagse ikonen enkele belangrijke verhalen uit het christendom tot leven. Door de beide vormen naast elkaar te plaatsen worden overeenkomsten en verschillen zichtbaar.

Het Stadhuismuseum Zierikzee is gevestigd aan de Meelstraat 6-8. Het museum is geopend dinsdag t/m zondag. Meer informatie, klik hier.

KEES DE KORT | IKONEN is een coproductie van het Bijbels Museum te Amsterdam en Ikonenmuseum Kampen. De tentoonstelling was eerder te zien in het Ikonenmuseum Kampen en was tevens de laatste tentoonstelling in het Bijbels Museum in Amsterdam.

De tentoonstelling wordt mede mogelijk gemaakt door:

Nederlands Bijbelgenootschap, Vermeulen Brauckman Stichting, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stadhuis Museum Zierikzee, sdworx en het Wessel Zwartsenberg Fonds.