Bezoek museum

Reserveringen

Het Ikonenmuseum is voorlopig gesloten. Wij hopen in mei weer open te gaan voor bezoekers. Omdat wij nog niet weten of toegangstesten dan verplicht zijn, is het op dit moment niet mogelijk om te reserveren. Wij hopen zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen over bezoekersmogelijkheden in mei. 
_______

Op 28 september heeft de Rijksoverheid strengere maatregelen aangekondigd om de verdere verspreiding van het coronavirus te vermijden. Het dragen van een mondkapje in het museum is ook verplicht voor ieders veiligheid.  

Voor museumbezoek is reserveren (voorlopig) weer verplicht.

U weet dan zeker dat u op uw moment van voorkeur naar binnen kunt. Het Ikonenmuseum maakt gebruik van tijdsloten waarbij 16 bezoekers per uur worden toegelaten. Met dit aantal kunnen wij de anderhalve meter maatregel goed waarborgen.

Bent u al in Kampen dan kunt u natuurlijk wel gewoon binnenlopen om te vragen of er ruimte is. Op de dag zelf kunt u tussen 10.45-16.00 bellen naar 038-3858483 om te vragen of er plek is. 

Wij zullen voor bron en contact onderzoek uw gegevens noteren. 

Direct hieronder ziet u hoeveel reserveringen er op dit moment zijn. Let bij het kiezen van uw dag van voorkeur goed op of u de juiste dag hebt geselecteerd.