Bezoek museum

Rondleidingen

I.v.m. de coronamaatregelen zijn rondleidingen voorlopig niet mogelijk. 

 

De vrijwilligers van het Ikonenmuseum verzorgen dagelijks inspirerende rondleidingen voor de meest uiteenlopende bezoekersgroepen. Zo behoort een bezoek aan het Ikonenmuseum Kampen inmiddels steevast tot een het vaste programma van allerlei cursussen over kunstgeschiedenis of ikoonschilderen.

Rondleidingen worden op afspraak verzorgd. De maximale groepsgrootte is 12 personen. Bestaat een groep uit meer dan 12 personen, dan wordt een tweede gids ingeschakeld.

Voor groepen geldt de normale entreeprijs van € 9,50 per persoon, voor elke gids wordt € 40,00 in rekening gebracht. Gidskosten dienen vooraf betaald te worden.

Buiten openingstijden
Bij uitzondering kan een groep buiten de vaste openingstijden worden ontvangen en wel op woensdag (zowel overdag als ‘s avonds), en op donderdag- of vrijdagavond. Buiten de openingstijden dient een groep uit minimaal 15 personen te bestaan. Ook hier wordt aan groepen van meer dan 12 personen een tweede gids toegevoegd.

Voor deze groepen geldt een verhoogde entreeprijs van € 11,50 per persoon, voor een gids wordt de normale prijs van € 40,00 berekend. Avondgroepen dienen álle kosten (dus zowel entree- als gidskosten) vóóraf te betalen.

Informatie en afspraken
Voor afspraken en/of meer informatie kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met het museum (038) 385 84 83) of via het contactformulier.